VİŞNELİ PASTAPasta İçin Malzemeler2 paket kremşanti
1.5 su bardağı süt
2 katlı kakaolu
pandispanya
1 su bardağı vişne suyu
200 gr vişne
200 gr bitter çikolata
VİŞNELİ PASTA Kremşantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Kakaolu
pandispanyanın ilk katını vişne suyu ile ıslatın. Kremşantiden
pandispanyanın üzerine yayın. Vişne tanelerini dizin ve bunların üzerine
tekrar kremşanti sürün. Pandispanyanın ikinci katını yerleştirip tekrar
vişne suyu ile ıslatın. Kremşantiden süsleme için biraz ayırarak
kalanını spatula yardımı ile pastanın kenarlarına ve üzerine sürün.
Çikolatayı rendeleyip pastanın kenarlarına yapıştırın. Krema sıkma
torbası ile pastanın üzerine kremşanti sıkın. Vişne taneleri ve çikolata
ile süsleyerek 1 gece buzdolabında bekletin. Dilimleyip servis yapın.