Genel Paylaşım Platformu
 
AnasayfaTakvimSSSAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Nike
 
kar_bulut
 
dRuLL-TR
 
GuneS
 
Mystery
 
fenhas
 
Terlan
 
Rüzgar
 
รยקєгเรเ
 
SüKûT
 
"Dost Siteler"
ForumCenter
SükutForum
TurkMania
HepsicilerFan
En son konular
» Şekilli Nick Yazma
tarafından kar_bulut Perş. Kas. 06, 2014 8:38 pm

» Hacıosmanoğlu: Ceza Vererek Susturamazlar
tarafından Nike Perş. Ekim 17, 2013 10:53 am

» Sneijder: Arkadaşlarım Üzülürken Ben Nasıl Sevineyim
tarafından Nike Perş. Ekim 17, 2013 10:48 am

» Arda Turan, Sinem Kobal'ı Teselli Etti
tarafından Nike Perş. Ekim 17, 2013 10:47 am

» Mila Kunis On The Graham Norton Show Full Interview
tarafından Nike Ptsi Eyl. 23, 2013 9:35 am

» Jenn Bostic - Missin' A Man
tarafından By_Mtr Salı Ağus. 20, 2013 2:37 pm

» Carly Rae Jepsen - Tonight I'm Getting Over You
tarafından By_Mtr Salı Ağus. 20, 2013 2:37 pm

» Hande Yener - Ya Ya Ya Ya
tarafından By_Mtr Salı Ağus. 20, 2013 2:35 pm

» Petek Dinçöz - Aşk
tarafından By_Mtr Ptsi Tem. 29, 2013 8:42 am

» Profil Bölümü İçin Hazır Tuttuğu Takım Gifleri
tarafından Nike Salı Tem. 23, 2013 7:49 pm

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 66 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: chajohnmedxra

Kullanıcılarımız toplam 1509 mesaj attılar bunda 1035 konu

Paylaş | 
 

 Asma Yaprağı Salamurası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
GuneS
Editör
Editör
GuneS

Mesaj Sayısı : 74
Forum Puanı : 233
Rep Puanı : 13
Nerden : İstanbul

MesajKonu: Asma Yaprağı Salamurası   Paz Ağus. 21, 2011 1:14 pm

Asma Yaprağı Salamurası
Asma Yaprağı Salamurası Tarifi - Asma Yaprağı Salamurası Nasıl Yapılır - Asma Yaprağı Salamurası Malzemeleri




Asma Yaprağı Salamurası

Malzemeler:
3 kilogram ince asma yaprağı
1 kilogram rafine kaya tuzu.

Hazırlanışı:
Üzüm yapraklarını beşer altışar alıp aralarını tuzladıktan sonra uygun büyüklükteki bir kavanoza yerleştirelim. Yaprakların üzerine bir ağırlık koyarak bastıralım. Kavanozu dolduracak kadar su ile geri kalan tuzu bir tencerede kaynatalım. Kaynattığımız suyu kavanoza boşaltıp ağzını iyice kapatarak güneş görmeyen serin bir yerde bekletelim.
Kullanılacağı zaman, bir gün önceden gerektiği miktarda çıkarılıp yıkanarak soğuk suda bekletilir. Tuzunu atması için 5-6 defa suyu yenilenir. Kullanılacağı zaman kaynar suya batırılarak sarılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://nikeforum.forum.st
 
Asma Yaprağı Salamurası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
NikeForum  :: Mutfak :: Yemek Tarifleri :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: