Genel Paylaşım Platformu
 
AnasayfaTakvimSSSAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Nike
 
kar_bulut
 
dRuLL-TR
 
GuneS
 
Mystery
 
fenhas
 
Terlan
 
Rüzgar
 
รยקєгเรเ
 
SüKûT
 
"Dost Siteler"
ForumCenter
SükutForum
TurkMania
HepsicilerFan
En son konular
» Şekilli Nick Yazma
tarafından kar_bulut Perş. Kas. 06, 2014 8:38 pm

» Hacıosmanoğlu: Ceza Vererek Susturamazlar
tarafından Nike Perş. Ekim 17, 2013 10:53 am

» Sneijder: Arkadaşlarım Üzülürken Ben Nasıl Sevineyim
tarafından Nike Perş. Ekim 17, 2013 10:48 am

» Arda Turan, Sinem Kobal'ı Teselli Etti
tarafından Nike Perş. Ekim 17, 2013 10:47 am

» Mila Kunis On The Graham Norton Show Full Interview
tarafından Nike Ptsi Eyl. 23, 2013 9:35 am

» Jenn Bostic - Missin' A Man
tarafından By_Mtr Salı Ağus. 20, 2013 2:37 pm

» Carly Rae Jepsen - Tonight I'm Getting Over You
tarafından By_Mtr Salı Ağus. 20, 2013 2:37 pm

» Hande Yener - Ya Ya Ya Ya
tarafından By_Mtr Salı Ağus. 20, 2013 2:35 pm

» Petek Dinçöz - Aşk
tarafından By_Mtr Ptsi Tem. 29, 2013 8:42 am

» Profil Bölümü İçin Hazır Tuttuğu Takım Gifleri
tarafından Nike Salı Tem. 23, 2013 7:49 pm

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 66 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: chajohnmedxra

Kullanıcılarımız toplam 1509 mesaj attılar bunda 1035 konu

Paylaş | 
 

 Burma Sardalya

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
GuneS
Editör
Editör
GuneS

Mesaj Sayısı : 74
Forum Puanı : 233
Rep Puanı : 13
Nerden : İstanbul

MesajKonu: Burma Sardalya   Paz Ağus. 21, 2011 1:12 pm

Burma Sardalya
Burma Sardalya Tarifi - Burma Sardalya Nasıl Yapılır - Burma Sardalya Malzemeleri




BURMA SARDALYE

Sardalye'nin üstündeki pulları parmak ile kazıyarak çıkarın. Sardalye'yi bozmayarak ve karnını açarak uzunlamasına iki parçaya ayırın. Bu halde ortasında v.b. yerlerindeki kılçıkları, başını ve kuyruğunu çıkarınız. Bu işi yaparken balığı uzunlamasına iki parça yaptıktan sonra sirke içinde iyice yıkayınız. Sardalyelerin iç tarafına dövülmüş karabiber ve karanfil ekerek yuvarlayınız ve bir kavanoza, balıklar açılmayacak şekilde, yanyana ve sıra sıra diziniz. Böylece kavanoz ağzına kadar dolunca üstüne çıkıncaya dek zeytinyağı ile doldurun. Bir ay böylece bekletiniz.

Not: Bir ay sonra balıkları, yiyeceğiniz kadar tabağa alıp üstüne limon ve sirke ile karıştırılmış iyi cins zeytinyağını gezdirerek sofraya koyunuz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://nikeforum.forum.st
 
Burma Sardalya
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
NikeForum  :: Mutfak :: Yemek Tarifleri :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: